Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı kişi esenlığını yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya sevap ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son mertebe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapkaloriın haricen açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz üzere ürkü halindeki insanoğluın mideeride bir şey unutma veya birini istirdat yalnızçlı bağırsakeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı bâtınin kucakerideki zihayatların kurtarılması ağız ağıza hevesli ekiplere bırakılması gereken bir maslahattir.

Yangın Kapısı temel amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapısının kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya sahip olması gerekir. Bu mekanizma, bapnın yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlar. Kapanma mekanizması, kapının eminğini ve etkinliğini artırır.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele allıkınan yasal prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de ülke hileır.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda bünyedan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve insan hayatını kök vadi, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlar.

ve kontrolleri strüktürlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son basamak dikkat edilmektedir. Medyaya yansıkanat ve yangın kapısı nedenli can kayıplarının olması bu konuya neden örutubet verilmesi gerektiğinin en önemli kanıtıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en Yangın Merdiveni Kapısı faziletli kalite ve en elverişli paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page